Behandelingen

Let op: Momenteel is Abraco gesloten in verband met andere werkzaamheden ik verwijs u graag naar https://www.vaktherapie.nl/zoek-een-vaktherapeut

Bij Abraço krijgt u altijd een behandeling op maat. Echter bieden we twee verschillende vormen aan: Coaching en Dramatherapie. In de praktijk worden beide vaak gecombineerd. Bij Abraço geloven wij er namelijk in dat therapie iets is waar je klaar voor moet zijn, en daar kan Coaching je goed bij helpen. Ook merken we vanuit ervaring dat mensen in een korte tijd hele grote stappen kunnen maken binnen de dramatherapie maar het is vaak lastig om dit dan in het dagelijkse leven vast te houden. Ook dan kan coaching de uitkomst zijn. De voordelen hiervan zijn divers, hieronder staan de verschillen in een schema weergegeven. Tijdens de intake fase bekijken we samen met de klant wat het meest passend lijkt. 

 

 

Dramatherapie Coaching
 

Een goed voorbereide creatieve sessie, jij doet het werk maar ik heb alles voorbereid.

 

Jij doet vooral zelf het werk.
 

Je krijgt soms opdrachten mee voor thuis

 

Je krijgt regelmatig opdrachten mee
 

Elke sessie bestaat uit een terugblik, opwarming, kern en afsluiting.

 

Jij bedenkt vooral wat het thema is en waar het over gaat
 

Het is duurder en duurt een heel uur.

 

Het kost minder geld en duurt minder lang (45 minuten)
 

Als je van coaching gebruik hebt gemaakt om de basis te leggen voor therapie wordt je door dezelfde persoon behandeld in de therapie. Je hoeft geen nieuw traject meer aan te gaan.

 

Kan je helpen je behaalde doelen uit de therapie vast te houden door maandelijkse afspraken tot zelfs jaarlijks
 

Door de kundig voorbereide sessies; die gebruik maken van veel creativiteit, ervaringsgerichte oefeningen die daarnaast ook compleet op jou zijn afgestemd, zijn er relatief weinig sessies nodig.

 

Je krijgt van dezelfde persoon coaching als van wie je eventueel therapie hebt gehad. Dit zorgt ervoor dat je niet een compleet nieuw traject hoeft aan te gaan.

Geïntereseerd?

Mail of bel gerust voor meer informatie. Binnen 14 dagen je eerste afspraak.

Email: info@abraco.nl

Telefoon: 0636196920

Bekijk het aanbod