Dramatherapie

Let op: Momenteel is Abraco gesloten in verband met andere werkzaamheden ik verwijs u graag naar https://www.vaktherapie.nl/zoek-een-vaktherapeut

Dramatherapie is een vorm van creatieve therapie wat tegenwoordig vaktherapie wordt genoemd. Bij Abraço werken we vooral op maat en houden we van werken met het lijf en beweging. Centraal staat tijdens de therapie het doen en ervaren. Ik gebruik dramatherapeutische technieken die je ofwel de mogelijkheid geven om bepaald gedrag te oefenen, bepaalde situaties te verwerken of soms gebruik ik situaties die veel verder van je af staan om heel veilig met een hulpvraag te kunnen werken. Hoewel dramatherapie soms confronterend kan zijn en daarmee kan zorgen voor een effect, biedt dramatherapie ook veel mogelijkheden om heel veilig aan de slag te gaan. Met veilig wordt bedoelt stap voor stap in een tempo en directheid wat past bij de client. Bij de een betekent dit niet te langzaam en bij de ander betekent dit niet te snel.

Wat vast staat is dat je in een sessie bij Abraço iets gaat doen. Verwacht niet dat je stil zit en verwacht ook niet dat je heel veel over je hulpvraag gaat praten. Ik doe veel beroep op gevoelens tijdens de therapie en help je hierbij stil te staan.  

Wat we veel terug horen is dat mensen achteraf vaak erg verbaasd zijn hoe hard ze aan iets gewerkt hebben. Ze hebben niet eens in de gaten gehad dat ze bezig waren met een ‘probleem’ en juist dit maakt het zo effectief voor vele mensen. Vooral de jonge kinderen noemen het spelen, volwassenen geven aan dat het ontspannend werkt en dat ze relaxed weggaan. 

Geïntereseerd?

Mail of bel gerust voor meer informatie. Binnen 14 dagen je eerste afspraak.

Email: info@abraco.nl

Telefoon: 0636196920

Bekijk het aanbod